Bonbon van carpaccio en truffel

Bonbon van carpaccio en truffel

Deze bonbon van carpaccio en truffel is een heerlijke binnenkomer voor wanneer je gasten krijgt.
De bonbon bestaat uit carpaccio, grana padano-kaas, truffeltapenade en rucola. Het sausje wat je erbij serveert bestaat uit mayonaise met een lepeltje van de truffeltapenade. Ik koop er meestal deze tapenade voor, daar proef je veel truffel in en is erg lekker zacht van smaak.
Kijk voor meer voorgerechten/ amuses eens hier.
Voor deze bonbon van carpaccio en truffel heb je nodig:

voor twee personen:
voor de bonbons:
50 g carpaccio (klein gesneden)
1 tl truffeltapenade
1/2 handje rucola klein gesneden
grof geschaafde grana padano-kaas

voor de truffelmayonaise:
2 el mayonaise van goede kwaliteit
1 tl truffeltapenade

bereiding: doe alle ingrediƫnten voor de bonbons in een kommetje en hussel door elkaar. Maak er met schone handen twee balletjes van en leg deze in het midden van twee kleine gebaksschoteltjes.
Roer de truffeltapenade door de mayonaise.
Verdeel er wat van de truffelmayonaise langs de bonbon met een lepeltje, en serveer met een lekker bubbeltje (bv Prosecco)

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.