Boekweitpannenkoek met sharon-fruit, blauwe bessen en honing

Sharonfruit (Kaki) wordt gekweekt in Israël, is erg zoet en is rijp als de schil oranjerood is., hij mag ook wat overrijp zijn, dan ziet hij er wat glazig uit.
Een stuk sharonfruit weegt al gauw 150 gram,

voor 2 personen;
Kokosolie/ olijfolie
100 gram boekweitmeel
1 ei
Ongeveer 3 dl soyamelk
2 stuks sharonfruit
2 handen blauwe bessen
1/2 el citroensap
honing.

melk een beslagje. Bak er twee pannenkoeken van.
Schil de sharon vruchten en snijd ze in plakken. en druppel er nog wat citroensap over. Verdeel ze over de pannenkoeken, en garneer met de blauwe bessen. Lekker met honing

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.