Boekweitpannenkoek met mango en verse aardbeien

Ze zijn er weer, verse aardbeien. Gisteren 3 bakken voor 5 euro gekocht bij de Turkse winkel. Ze zijn heerlijk zoet, en in combinatie met mango een fleurig geheel.
Ik maakte een boekweitpannenkoek van louter water, boekweitmeel en ei, en belegde deze met alleen mango en aardbeien. Ik hervat mijn goede voornemens weer, en dat is niet zo moeilijk met de veelheid aan keus momenteel van vers fruit en groenten.
Vanavond komt er een pittige groenteschotel met oa zoete aardappel en groene asperges online.

Nodig voor beslag voor 2 pannenkoeken (2 dagen)
1 geklopt ei
60 g boekweitmeel
net zoveel water tot goed lobbig beslag
fruit naar keuze, ik deed mango en aardbeien

bereiding: klop beslag van bovenstaande ingrediënten en bak van de helft een pannenkoek in de olijfolie. Beleg met vers fruit en klaar is je lekkere gezonde ontbijt.

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.