Boekweitpannenkoek met appelstroop en blauwe bessen

Buiten vriest het⛄️?, je sleept je van een koude slaapkamer naar de badkamer, het vooruitzicht je autoruiten te moeten ontdoen van ijs doet je nu al rillen.
Wanneer je dan voor jezelf een heerlijke warme boekweitpannenkoek bakt, daar appelstroop op doet, en er warme blauwe bessen bij serveert, word je van binnen heerlijk warm, vooral in combinatie met een dampende mok ☕️koffie of thee.

Je hebt nodig voor 2 keer (volgende dag nog een, of als wrap meenemen naar je werk met wat roomkaas, tonijn of zalm, rauwkost en wat limoensap, 1/2 avocado in folie mee)

1 ei
11/2 plantaardige melk
80 gram boekweitmeel
1 tl bakpoeder
2 tl kokosolie
1 el appelstroop per pannenkoek
125 gram blauwe bessen (diepvries, ontdooit) per pannenkoek

Bereiding: klop bovenstaande ingrediënten tot beslag en bak er twee pannenkoeken van. Besmeer per pannenkoek met 1 el appelstroop en rol op. Warm de blauwe bessen 15 seconden op in de magnetron op vol vermogen. Serveer de warme blauwe bessen bij de boekweitpannenkoek met appelstroop

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.