boekweit-pannenkoek met geraspte appel, kaneel en noten

Een heerlijk vullend en gezond ontbijt maak je door bijvoorbeeld een boekweit-pannenkoek te bakken en daar een appel boven te raspen en te bestrooien met kaneel en wat gehakte noten.

nodig voor 2 personen (of maak beslag voor twee dagen voor 1 persoon)
2 el olijfolie
60 g boekweitmeel
1 ei
zoveel plantaardige melk als nodig voor glad beslag
2 appels geraspt
70 g noten naar smaak fijn gestampt in vijzel of gehakt

bereiding: verhit olie in een anti-aanbakpan en bak twee pannenkoeken om en om. Verdeel er de appelrasp boven en bestrooi met kaneel en de gehakte noten.
Heerlijk ontbijt !!

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.