Ansjovisboter met verse kruiden en knoflook

We aten we deze ‘ansjovisboter met verse kruiden en knoflook’, met sneetjes speltstokbrood bij ons voorgerecht, erg lekker en makkelijk te maken:

Nodig voor 4 personen:
125 gram zachte grasroomboter (1/2 pakje)
2 geperste of geraspte tenen knoflook
3/4 van blikje ansjovis fijn gesneden
1 el citroensap
35 gram gehakte peterselie (half zakje)

Bereiding: doe de boter in een kommetje en prak de knoflook, de ansjovis, citroensap en peterselie door elkaar.
Lekker met sneetjes stokbrood; wit, tarwe of spelt. Ook lekker op een krokant gebakken witvisje, of op biefstukje. maak er dan een rolletje van en wikkel in plastic folie. snijd er mooie ronde plakjes van voor op de vis of biefstuk.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*