Amuse van rivierkreeftjes met avocadomousse

Amuse van rivierkreeftjes met avocadomousse

Dit is een heerlijke amuse van rivierkreeftjes met avocadomousse, de rivierkreeftjes kun je heel goed vervangen door Hollandse garnalen. De dragon in de crème fraiche combineert heel goed met de garnalen.
Voor meer lekkere voorgerechtjes kun je hier een kijkje nemen.
Voor deze amuse van rivierkreeftjes met avocadomousse heb je nodig:

voor 4 personen:
Voor de amuses;
1 bakje rivierkreetjes, of Hollandse garnalen
1 avocado
limoensap
versgemalen peper en zout
125 gram crème fraîche
4 takjes verse dragon fijngehakt, houd wat blaadjes heel voor garnering. Dragon is te koop bij de groenteboer en meestal niet in de supermarkt.
of neem 2 tl gedroogde dragon

Bereiding: doe de avocado-helften in een mengbeker en doe er wat limoensap en peper en zout naar smaak bij en pureer het met een staafmixer. Proef of het naar smaak is en verdeel de avocadomousse over vier mooie amuseschaaltjes.Doe de fijn gehakte, of gedroogde dragon bij de crème fraîche in een bakje en roer door, breng op smaak met zout en peper.

Verdeel de rivierkreeftjes of Hollandse garnalen over de avocadomousse en houd wat garnaaltjes over voor de garnering. Lepel hier voorzichtig de dragon-crème, over. Voor de garnering daarop wat verse of gedroogde dragon en garnaaltjes

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.