Amuse van rivierkreeftjes met avocadomousse

Dit is een heerlijke amuse van avocado, crème fraîche, dragon en rivierkreeftjes. De dragon combineert heel goed met de garnalen, je kunt hier ook heel goed Hollandse garnalen voor gebruiken.

Je hebt nodig voor 4 personen

Voor de amuses;
1 bakje rivierkreetjes, of Hollandse garnalen
1 avocado
limoensap
versgemalen peper en zout
125 gram Crème fraîche
4 takjes verse dragon fijngehakt, houd wat blaadjes heel voor garnering. Dragon is te koop bij de groenteboer en meestal niet in de supermarkt.

Bereiding: doe de avocado-helften in een mengbeker en doe er wat limoensap en peper en zout naar smaak bij en pureer het met een staafmixer. Proef of het naar smaak is en verdeel de avocadomousse over vier mooie amuseschaaltjes.. Doe de fijn gehakte dragon bij de crème fraîche in een bakje en roer door, breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de rivierkreeftjes of Hollandse garnalen over de avocadomousse en houd 4 garnalen over voor de garnering. Lepel hier voorzichtig de dragon-crème, over. Voor de garnering daarop een rivierkreeftje met een paar dragonblaadjes draperen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*