alade met kidney- en zwarte bonen, bleekselderij, avocado en rode cheddar

Een snelle en lekkere lunch, met onder andere kidneybonen, bleekselderij, avocado en rode cheddar. Wanneer je deze lunch meeneemt naar je werk zou ik er wat limoensap over druppelen om verkleuring van de avocado te voorkomen.

Nodig voor 2 personen:
1 blik kidneybonen of zwarte bonen
(uitlekgewicht 280 gram)
75 gram rode cheddar in blokjes (of Goudse belegen kaas)
1 appel (kanzi) in blokjes
1 avocado nét rijp in blokjes
3 stengels bleekselderij
1/2 limoentje
1 bosje verse koriander fijngehakt

Bereiding:
Schep alle bovenstaande ingrediënten door elkaar en knijp er het halve limoentje bovenuit.
Garneer met de gehakte koriander.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.