Pizza met verse tomatensaus, paprika, geitenkaas en verse oregano
Deze heerlijke volkoren pizza aten manlief en ik voor de lunch met erop verse tomatensaus, paprika’s, geitenkaas en verse oregano met basilicum uit de tuin. Zo lekker. Kan ook als hoofdgerecht met een goed gevulde salade
voor twee personen:
1 vel bakpapier
2 volkoren tortilla’s (jumbo)
voor de tomatensaus:
1/2 blik tomatenblokjes
1 geperst teentje knoflook
2 el gehakte verse oregano of 2 tl gedroogde
2 el verse basilicum of 2 tl gedroogde
2 el extra vergine olijfolie
peper en zout
1 rode puntpaprika in stukken
1 groene paprika in stukken
125 gram verse geitenkaas
50 gram geraspte paranokaas
1 handje rucola
bereiding: leg de twee tortilla’s op een met bakpapier beklede bakplaat. Roer alle ingrediënten voor de tomatensaus door elkaar. Bestrijk de tortilla’s met de tomatensaus en beleg met de stukken paprika. Verdeel er de geitenkaas over en de geraspte paranokaas. Zet de bakplaat met de pizza’s 20 minuten in een oven van 200 graden. Haal ze voorzichtig met een platte spatel van de bakplaat en schuif ze op twee borden. Garneer met de rucola