Krokante wrap met kidneybonen en guacamole

Dit is een heerlijke frisse  en zonnige lunch op een zomerse dag,

voor 3 personen:
3 maistortilla’s
1 blik kidneybonen (310 gram)
1 oranje paprika
1/3 komkommer
150 gram snacktomaatjes in verschillende kleuren
2 bosuitjes
1 tl srirachasaus

voor de gruacamole:
11/2 rijpe avocado
1/2 teen knoflook
1 el limoensap
1 tl sriachasaus

bereiding: vouw 3 mailtortilla’s dubbel en wrijf in met water. Bak in 15 minuten krokant in een oven van 200 graden. Laat de kidneybonen uitlekken in een zeef en spoel de bonen onder de kraan. Snijd de paprika, en de komkommer zonder zaadlijst in stukjes, en de tomaatjes in tweeën. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Schep bovenstaande ingrediënten door elkaar in een kom en roer er de srirachasaus door.  Maak nu de guacamole door de  11/2 avocado 1/2 teentje geperste  knoflook, wat limoensap en 1 tl sriachasaus met een staafmixer te pureren.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*