Frisse taartjes met zoete room, frambozencoulis en zacht fruit

Deze vruchtentaartjes zijn heerlijk in deze tijd van het jaar. Lekker fris, kleurrijk en een leuk gebakje met de Paasdagen

nodig voor 4 personen:
4 plakjes roomboter bladerdeeg
2 el rietsuiker

voor de room
250 g mascarpone
rasp van 1/2 citroen
2 el honing

frambozencoulis
1/2 pakje frambozen uit diepvries
2 el lemoncurd

voor het zomerfruit
1 bakje bramen
1 bakje frambozen
1 bakje blauwe bessen
8 verse aardbeien in plakken
blaadjes munt om te garneren

bereiding: laat het bladerdeeg ontdooien en leg met de bloemige kant op een met bakpapier beklede bakplaat. Kwast het bladerdeeg in met wat water. Strooi er wat rietsuiker over heen en plaats in een oven van 200 graden gedurende 20 minuten.

voor de room: klop de mascarpone los met de honing en het citroenrasp.

voor de frambozencoulis: pureer met een blender de diepvriesframbozen met de lemoncurd.

serveren: maak een holte in de bladerdeeggebakjes en vul met de room, de frambozencoulis en verdeel er het verse fruit over

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.