Drie-kazen-tosti met salade van avocado, rode paprika en snacktomaatjes. Makkelijk mee te nemen naar je werk, waar vast en zeker wel een tosti-ijzer staat. De oude geitenkaas is hierbij toch echt wel de smaakmaker. Wanneer je het toevallig in huis hebt is het lekker om de boursin met een beetje crème fraciche te vermengen. Dat heb ik in dit geval ook gedaan.
voor 1 tosti:
2 dikke volkoren boterhammen ( bv van liefde & passie AH)
1 el boursin evt vermengd met een kleine tl crème fraiche)
verse basilicum en oregano (of gedroogd)
30 g oude geitenkaas geraspt
belegen 30 + kaas 1 plak
voor de salade voor 1 persoon:
1/2 rode puntpaprika in stukjes
1/2 avocado in stukjes
4 oranje snacktomaatjes in tweeën
1/2 el limoensap
srirachasaus naar smaak
bereiding: meng een halve el Boursin met de fijngehakte basilicum en oregano. Besmeer er de twee volkoren boterhammen mee. Rasp er flink oude geitenkaas over, leg er een plak 30+ kaas op en leg er de andere boterham op.
Doe de tosti in een tosti-ijzer en maak intussen de salade op je bord; leg er de avocado- en paprika-blokjes op, de halve snacktomaatjes. Breng op smaak met wat limoensap en druppel er srirachasaus over.