Met het hete weer van gisteren hadden we wederom zin in een frisse pasta. We houden niet zo van Bbq-en, het is altijd een heel gedoe vinden wij, bovendien zijn wij niet van die vleeseters, gelukkig kun je met groenten hele leuke dingen doen voor op de Bbq Waarschijnlijk komen we wat dat aangaat van een andere planeet. Maar je hebt er altijd een hoop werk van, ervoor en erna, en dan zo’n Bbq weer schoon zien te krijgen..
Ontbijt bestond uit bananenpannenkoek van 1 ei banaan, 50 gram havermout gepureerd gebakken om en om met veel blauwe bessen en aardbeien
Tussendoor: kiwi
Lunch: tortilla in tosti-ijzer geroosterd en geveld met heel dun laagje roomkaas, gerookte zalm en 1/2 avocado in plakjes
Met verse sinaasappelsap
Tussendoor: salade van 1/3 mango en aardbeien
Tussendoor: stukje gorgonzola en 30+kaas met elkaar 40 gram ongeveer
Avondeten: voor 3 personen 300 gram linguine koken, dit met 800 gram minitomaatjes gesneden in plakken en gebakken met twee tenen knoflook geperst, 15 olijven in plakjes, fruiten in royaal olijfolie extra vergine. Er van het vuur door doen, veel verse peterselie gehakt en bos basilicum
Lekker met verkruimelde, parmazaan of mozzerella
Erbij glas koele Sancerre
Tussendoor: koffie met amandelkoekje