Dagmenu 44

Vandaag ga ik wortelen eten met geroosterde aardappels, witvisje en boter/peterselie saus. Van de week iets met andijvie en bloemkool en andere groenten. Jullie zullen het allemaal wel zien verschijnen. Morgen uit eten met vrienden bij Menu’et in Den Bosch
Voor nu een smeuïg chocolade-cakeje, wie wil dat nu niet als ontbijt, een gezonde pizza met geitenkaas als lunch en een plaattaart met allemaal gezondheid.
Lees het allemaal in onderstaand dagmenu:

Ontbijt: ‘chocolademug’ van 1 ei en een banaan, met 50 gram havermout en een tl cacao pureren, in met water omgespoeld oven-bestendig schaaltje doen, en dan 120 seconden ongeveer in magnetron zetten (cakeje moet een brownie-achtige sttructuur hebben)

Lunch: maistortilla besmeren met dun roomkaas, beleggen met lekker veel gele, oranje en rode paprikarepen, courgette, jalapeñopeper en daar 50 gram geitenkaas over verkruimelen, dit 20 minuten op 200 graden in de oven zetten

Tussendoor: schaaltje kersen
Ik had ineens de hongerklap: een broodkapje, wat ik rijkelijk door de mayonaisepot haalde, niet geschikt voor foto?

Avondeten: plaattaart oals ik dat eerder maakte van zoete aardappelplakjes, deze keer met zwarte bonen, 30+kaas in plaats van cheddar, met extra avocado zinder de radijs (recept op de site)

Tussendoor: koffie met klein stukje pure chocolade

Over de hele dag: veel water

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.