Dagmenu 108

Manlief koopt altijd mueslibollen bij de Jumbo wanneer hij in Bolsward zit. Mueslibol met Milner gerijpt als ontbijt, en een mueslibol met Milner gerijpt als lunch. En dat dan iedere dinsdag en woensdag. Dat is makkelijk omdat hij zomaar een kamer zonder koelkast kan treffen. Vooral in deze drukke periode vakantieperiode. Op mijn aandringen ook eens iets anders te eten, haalt hij tegenwoordig ook eens volkoren broodjes, met dus die net genoemde kaas, tomaatjes en ander gezond geknabbel. Aan fruit denkt hij wel gelukkig. (ben ik nou zo’n betuttelvrouw, ik denk het ineens, of zullen we het maar gewoon liefdevol noemen)
Wanneer ik mee ben en ik Griekse yoghurt heb gekocht voor mijn ontbijt (ik doe natuurlijk altijd weer moeilijker) zet ik die s’nachts buiten neer wanneer het niet te warm is. Dat wordt ook wel eens vergeten, en blijft het er staan, terwijl wij alweer lang en breed thuis zijn. Maar goed, er zijn wel eens van die mueslibollen over en belanden dan hier in de vriezer, ik had daar plots gisterochtend zin in.
Omdat ik aan zo’n mueslibol alleen niet genoeg heb, at ik er een boterham met kaas bij, én zwarte koffie.

Ontbijt: mueslibol dus, en bammetje kaas, met zwarte koffie

Tussendoor: water

Lunch: we zijn op de broodtoer: tosti van roomkaas, 30+ kaas, sambal en stukjes paprika. Met ketchup en sriacha erdoor. Erbij een glas karnemelk

Tussendoor; onderweg naar de winkel kregen manlief en ik ineens enorme zin in een softijs, bij het zien van een menshoog reclamebord. Op de terugweg een oubliehoorn gevuld met dot heerlijke goedje dus.

Tussendoor: koffie met een minneloa

Avondmaaltijd: een heerlijke risotto met heel veul groenten. Recept komt binnenkort op Vegatopia

Tussendoor: koffie met bakje blauwe bessen

Tussendoor: 6 toastjes met camembert ?en twee witte wijntjes

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.