Boekweitwrap met geitenkaas, tomatenpeso en rucola

Een lekker hapje voor bij de borrel maar kan ook heel goed als lunch meegenomen worden (in dat geval de wrap dwars doorsnijden);

Nodig voor twee wraps;
60 gram boekweitmeel (Jumbo)
Klop met kleine garde met water tot dun papje en bak er twee tot drie dunne wraps van
75 gram zachte geitenkaas
1 el roomkaas
1 el rode pesto (Lidl)
paar gedroogde tomaatjes in stukjes
verse basilicum paar blaadjes gesneden.
rucolamelange

Bereiding:
Prak de geitenkaas samen met de roomkaas en de rode pesto en doe er de basilicum door en besmeer er de wraps mee en beleg met de fijngesneden gedroogde tomaatjes en rucolamelange. Rol de gevulde wraps stevig op en bewaar opgerold in plastic folie tot gebruik in de koelkast.
Snijd er daarna plakjes van.
Je kunt eventueel ook nog geroosterde pijnboompitjes aan de vulling toe voegen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*