Hallo, ik ben Hedwig, ik praat en schrijf graag over eten. Ik ben een echte groentefreak en maak deze daarom lekker belangrijk in mijn recepten. Ze verdienen beter dan een bijrol. Op deze site vind je met liefde gemaakte gerechten, bereid zonder pakjes en zakjes, vaak vegetarisch maar ook met vlees en vis. Met mijn persoonlijke blogs geef ik jullie graag een inkijkje in mijn dagelijks leven
Categorie
- bijgerechten (32)
- Cake & Gebak (50)
- Dagmenu's (110)
- desserts / dranken (48)
- Gastblog (1)
- Hartige hapjes (29)
- hartige taart (12)
- Home-alone-dinner (5)
- Hoofdgerecht (332)
- Kerstmenu's (11)
- Kookboek recensie (5)
- Lunch (117)
- Maaltijdsalades (12)
- Makkelijke maaltijd (8)
- Mijn Eetdagboek (13)
- Ontbijt (87)
- pasta (105)
- persoonlijk (41)
- recepten geschreven voor Smaakvol NH (8)
- Recepten geschreven voor Vegatopia (73)
- Rijst/noodles/couscous (118)
- Soepen (61)
- stamppot (11)
- vegetarische menu's (1)
- Voorgerechten (65)
- Weekmenu's ter inspiratie (6)
Populaire berichten & pagina’s
Hedwig Adema
Bloemkoolrijst is kant en klaar te koop, maar het is zo simpel om zelf te maken. Gewoon een kwestie van de kool in delen in je keukenmachine of hakmolentje stoppen, even malen en klaar. het is beter voor het behoud van vitamines én voor je portemonnee, ook niet geheel onbelangrijk. Deze bonenschotel staat in tien minuten bij je op tafel en is een typisch budgetgerecht, maar dat heeft niemand door, zo fris en feestelijk oogt deze schotel.
Hier recept