Aspergetaart met notenbodem en vulling met cheddar, blauwe kaas en salie

Vooral ik ben hier thuis gek op asperges. De rest van mijn gezin vindt asperges wel te doen voor zo een à twee keer, maar daarna vinden ze het wel weer welletjes voor een aantal weken. Ik moet ze dus zien te verdonkeremanen, die asperges. Deze keer heb ik ze onopvallend gepoogd te verstoppen in deze hartige taart, al laten een kilo asperges zich niet zo makkelijk onderschoffelen. Door ze lekker toe te dekken met blauwe kaas en cheddar en als extra smaakmaker salie te gebruiken is het warempel ook nog een favoriet geworden bij de heren. Wij aten de taart met drie man als hoofdgerecht, maar wij eten véél. Als lunch kan het natuurlijk ook gegeten worden.

Hier recept

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.