Hallo, ik ben Hedwig, ik praat en schrijf graag over eten. Ik ben een echte groentefreak en maak deze daarom lekker belangrijk in mijn recepten. Ze verdienen beter dan een bijrol. Op deze site vind je met liefde gemaakte gerechten, bereid zonder pakjes en zakjes, vaak vegetarisch maar ook met vlees en vis. Met mijn persoonlijke blogs geef ik jullie graag een inkijkje in mijn dagelijks leven
Eerdere recepten:
Rode kool met appel
in bijgerechtenSpaghetti met knoflookgarnalen en venkel
in Hoofdgerecht, pastaHaloumi pakketjes met Mediterraanse saus
in HoofdgerechtRomige pasta met gerookte zalm
in Hoofdgerecht, pastaVegan pastei met jackfruit
in HoofdgerechtMexicaanse kip met tomatenrijst
in Hoofdgerecht, Rijst/noodles/couscousZeewolf met tomaat brunoise en parelcouscous
in Hoofdgerecht, Rijst/noodles/couscousOvenschotel met zalm met kruidenroomkaas en kruidenkorst
in HoofdgerechtKipfilet met pittige stroganoff
in Hoofdgerecht, pastahartige taart van snijbiet, ricotta en feta
in hartige taart, Hoofdgerecht, Lunch
Categorie
- bijgerechten (31)
- Cake & Gebak (49)
- Dagmenu's (110)
- desserts / dranken (48)
- Gastblog (1)
- Hartige hapjes (28)
- hartige taart (12)
- Home-alone-dinner (5)
- Hoofdgerecht (329)
- Kerstmenu's (11)
- Kookboek recensie (5)
- Lunch (116)
- Maaltijdsalades (12)
- Makkelijke maaltijd (8)
- Mijn Eetdagboek (13)
- Ontbijt (87)
- pasta (105)
- persoonlijk (40)
- recepten geschreven voor Smaakvol NH (8)
- Recepten geschreven voor Vegatopia (73)
- Rijst/noodles/couscous (116)
- Soepen (61)
- stamppot (11)
- vegetarische menu's (1)
- Voorgerechten (65)
- Weekmenu's ter inspiratie (6)

Hedwig Adema