Hallo, ik ben Hedwig, ik praat en schrijf graag over eten. Ik ben een echte groentefreak en maak deze daarom lekker belangrijk in mijn recepten. Ze verdienen beter dan een bijrol. Op deze site vind je met liefde gemaakte gerechten, bereid zonder pakjes en zakjes, vaak vegetarisch maar ook met vlees en vis. Met mijn persoonlijke blogs geef ik jullie graag een inkijkje in mijn dagelijks leven
Eerdere recepten:
Ovenschotel met zalm met kruidenroomkaas en kruidenkorst
in HoofdgerechtKipfilet met pittige stroganoff
in Hoofdgerecht, pastahartige taart van snijbiet, ricotta en feta
in hartige taart, Hoofdgerecht, LunchTofu op krokante wijze met pindasaus
in Hoofdgerechtpittige bloemkoolrijst met eieren in sambalsaus en Oosterse aubergines
in Hoofdgerecht, Rijst/noodles/couscousPenne met geroosterde groenten en burrata
in Hoofdgerecht, pastaMeloen brunoise met geitenkaas en sumak
in VoorgerechtenKrokante tofu met gele curry en trassi
in Hoofdgerecht, Rijst/noodles/couscousToscaanse Penne met soffrito en chorizo
in HoofdgerechtZoete aardappelsoep met madeira en avocado
in Soepen, Voorgerechten
Categorie
- bijgerechten (30)
- Cake & Gebak (49)
- Dagmenu's (110)
- desserts / dranken (48)
- Gastblog (1)
- Hartige hapjes (28)
- hartige taart (12)
- Home-alone-dinner (5)
- Hoofdgerecht (324)
- Kerstmenu's (11)
- Kookboek recensie (5)
- Lunch (116)
- Maaltijdsalades (12)
- Makkelijke maaltijd (8)
- Mijn Eetdagboek (13)
- Ontbijt (87)
- pasta (103)
- persoonlijk (40)
- recepten geschreven voor Smaakvol NH (8)
- Recepten geschreven voor Vegatopia (73)
- Rijst/noodles/couscous (115)
- Soepen (61)
- stamppot (11)
- vegetarische menu's (1)
- Voorgerechten (65)
- Weekmenu's ter inspiratie (6)

Hedwig Adema