Hallo, ik ben Hedwig, ik praat en schrijf graag over eten. Ik ben een echte groentefreak en maak deze daarom lekker belangrijk in mijn recepten. Ze verdienen beter dan een bijrol. Op deze site vind je met liefde gemaakte gerechten, bereid zonder pakjes en zakjes, vaak vegetarisch maar ook met vlees en vis. Met mijn persoonlijke blogs geef ik jullie graag een inkijkje in mijn dagelijks leven
Eerdere recepten:
Thaise mihoen met gamba’s
in Hoofdgerecht, Rijst/noodles/couscousParmigiana di melanzane
in HoofdgerechtWitlofsalade met geroosterde aardappeltjes
in bijgerechten, HoofdgerechtRisotto met verse asperges en zalm
in Hoofdgerecht, Rijst/noodles/couscousGekookte rode bietjes
in bijgerechtenRatatouille met gehaktballetjes en penne
in HoofdgerechtZoete aardappelsoep van aspergebouillon
in SoepenVegan vanille-ijs met sinaasappelsaus
in desserts / drankenRisotto met blond bier, tijgergarnalen en witte asperges
in Hoofdgerecht, Rijst/noodles/couscousAsperge visschoteltje met krieltjes
in Hoofdgerecht
Categorie
- bijgerechten (30)
- Cake & Gebak (49)
- Dagmenu's (110)
- desserts / dranken (48)
- Gastblog (1)
- Hartige hapjes (28)
- hartige taart (11)
- Home-alone-dinner (5)
- Hoofdgerecht (313)
- Kerstmenu's (11)
- Kookboek recensie (5)
- Lunch (115)
- Maaltijdsalades (12)
- Makkelijke maaltijd (8)
- Mijn Eetdagboek (13)
- Ontbijt (87)
- pasta (98)
- persoonlijk (39)
- recepten geschreven voor Smaakvol NH (8)
- Recepten geschreven voor Vegatopia (73)
- Rijst/noodles/couscous (113)
- Soepen (61)
- stamppot (11)
- vegetarische menu's (1)
- Voorgerechten (64)
- Weekmenu's ter inspiratie (6)

Hedwig Adema