Wentelteefjes van rogge-rozijnenbrood met mango en kokos

Wentelteefjes, ik vond ze in mijn jeugd al heel lekker, mijn moeder maakte ze vroeger van oud brood, of broodschoteltje met vanillevla en appelmoes, dat was ook heerlijk.
Als ontbijt heb ik wentelteefjes gemaakt van Liefde & Passie-rogge-krentenbrood van AH

Nodig voor 2 personen:
Drie dikke sneden Liefde & Passie-rogge-krentenbrood
1 geklutst ei met 1 dl (plantaardige) melk
2 el olijfolie
1/2 mango in schijfjes
2 el honing
2 el kokos

Bereiding: haal de sneden brood door het geklutste ei-mengsel en bak in een koekenpan met anti-aanbaklaag in de olijfolie.
Serveer met de mango-schijfjes, bestrooi met kokos en besprenkel met de honing.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*