Tijgerbolletjes met roomkaas, dille, gerookte zalm en groene asperges

Omdat het zo’n mooie lentedag is vandaag lunchen we lekker kleurrijk vanmiddag.
Vanavond word ik door manlief meegetroond naar onbekende bestemming, maar ik moet wél een mooi kleedje aantrekken ????????
Ben zó benieuwd

Voor deze bijna paas-achtige lunch heb je nodig voor 4 personen:
4 witte tijgerbolletjes
200 g gerookte zalm
1 bundel groene asperges
roomkaas
verse dille

bereiding: snijd 2 cm van de onderkant van de asperges af en kook de groene asperges in tien minuten beetgaar. Spoel ze koud. snijd de broodjes open en besmeer ze met de roomkaas. Knip er wat dille boven en beleg met de gerookte zalm. Verdeel er de groene asperges over

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*