Salade van gerookte forelfilet, avocado, kappers en zachtgekookt ei

Deze salade met forelfilet, avocado en zachtgekookt ei bleek een sublieme combinatie
Het was een prachtige ☀️overgoten dag waarop een salade als lunch altijd zo lekker is, vooral in combinatie met verse jus d’orange.

Je hebt nodig voor 4 personen:
2 pakjes gerookte forelfilet (lidl)
2 avocado’s in plakjes
4 eieren
4 el grote kappers
1 zakje sla van 150 gram
4 el olijfolie extra vergine
11/2 el witte balsamico-azijn
1 tl dyonmosterd
1/2 el honing
peper en zout

Bereiding: kook de eieren 7 minuten. Verdeel de sla over vier diepe borden. Verdeel er de gerookte forelfilet over, de avocado’s in plakjes en de kappers. Pel de eieren en snijd ieder in vieren. Verdeel de eiparten over de borden. Klop een dressing van de olijfolie, witte balsamico, dyonmosterd, honing en peper en zout en lepel de dressing over de salades

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*