Ontbijtgebakje van bodem met havermout noten en banaan, met Griekse yoghurt en vers zomerfruit met honing

Dit was hoe mijn ontbijt er in Griekenland uitzag. Steeds met ander fruit, de ene dag een perzik, dan eens kiwi dan weer peer, maar dan zonder de honing, omdat het fruit daar heel zoet is.

Ontbijtgebakje met een bodem van
30 gram havermout
1/2 banaan erdoor geprakt en
30 gram fijn gestampte walnoten of andere ongezouten noten. Mijn ontbijt in Griekenland bestond uit: een ontbijtgebakje met een bodem gemaakt van 30 gram havermout 1/2 banaan erdoor geprakt Deze drukte ik  goed aan als taartbodempje. Daarop deed ik dan  een laagje Griekse schapenyoghurt van 6% vet, daarop wat zomers Grieks fruit, welke zo zoet zijn dat er geen honing op hoeft. Maak je het thuis? Neem dan Griekse yoghurt van 2 % vet en schep het fruit om met wat honing, gebruik voor de bodem een bakring en voilà

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.