Makkelijke Loempia

Restjes kun je vaak nog hartstikke lekker verwerken,  (of zal ik zeggen leftovers) heb je mie, rijst, miehoen of noodles over? maak er dan eens onderstaande lunch van:
Maak dan een loempia van ei met een restje overgebleven Oosterse schotel, hetzij nasi, hetzij bami, curry met rijst etcetera. Ik maakte deze loempia met een restje sobanoodles met pittige kokossaus.
Wij vonden het allemaal zo lekker, dat we niet meer wachten met het maken ervan tot we een kliekje hebben. Want het is ook een súperleuk idee als hoofdmaaltijd met wat meer vulling en een pindasaus voor erbij.
Nodig voor 1 persoon:

omelet van 2 geklutste eieren
restje van een Oosterse maaltijd
srirachasaus
salade van bijvoorbeeld komkommer, mango, lenteui en limoensap

Bereiding: verwarm Oosterse schotel in de magnetron, drapeer de omelet op bord leg daar de Oosterse schotel op, klap de zijkanten naar binnen en rol de omelet op als een loempia en leg met de naad naar beneden. Serveer met een lichte pindasaus, of srirachasaus, lekker met een friszure rauwkostsalade

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.