Indische asperges à la ‘Koken met Karin’ met gele basmatirijst

Deze heerlijke ‘Indische asperges’ komt van ‘Koken met Karin’, die het recept weer heeft van haar vaste fotograaf. Het is een ontzettend lekker recept, waarbij, zoals Karin met klem verzoekt, de trassie zeker niet in mag ontbreken. Die brengt de pit er lekker in, al is het dan minder geschikt voor de volhardende vegatariërs onder ons. Ik heb niks meer aan het recept toe te voegen. Behalve dan dat we de asperges met saus, met zijn drieën hebben verorberd. Zo lekker is het, en we zijn aardige eters (dit laatste is op tweeërlei manieren op te vatten ;-))

hier het originele recept maar de foto is van ‘moi’

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.