Het was wat je noemt een hele bevalling, maar wat ben ik trots op mijn mooie nieuwe site

Na me meer dan twee weken lang te hebben opgesloten in huis, van s’ochtends 09.00 tot in de nachtelijke uurtjes, is het dan eindelijk zover. Gistermiddag eigenlijk al, totdat een storing een kink in de kabel bracht: De beveiligingsinstellingen werkten niet goed, zodat ik uiteindelijk van de afgelopen twee dagen alles weer opnieuw moest invoeren. Maar na er tot in de late én vroege uurtjes hard aan gewerkt te hebben is het dan nu eindelijk zover.
Met heel veel dank aan mijn lieve man die telkens voor mij klaar stond.
Het thuisfront, vriendinnen, mijn familie, ik heb ze allemaal verwaarloosd. Mijn beweging bestond voornamelijk uit het lopen van eettafel naar het aanrecht, toilet en auto, om me daarna weer zo snel mogelijk achter mijn laptop te nestelen. Met koffie, water, nootjes, ontbijt, lunch en chocolade binnen handbereik.
Want wat komt er allemaal bij kijken: Ik ben begonnen eerst alle recepten en blogs opnieuw kritisch over te lezen, en aan te passen waar nodig. Veel blogs hebben het niet gehaald; bij nader inzien niet leuk genoeg of niet meer actueel. Recepten waar ik de foto niet zo mooi van vind worden overnieuw gemaakt en herplaatst.
Alle artikelen moesten handmatig worden gedownload (knippen, plakken) zo ook bij het overzetten op de nieuwe site, waarbij iedere foto op grootte aangepast moest worden.

Maar wat is het mooi geworden !!
99 % van mijn recepten zijn meegegaan.
Alles staat nu op index in tweevoud, én er is een zoekbalk, dus jullie hoeven je niet meer een slag in de rondte te zoeken.
Alle oude linkjes naar mijn recepten werken niet meer, maar je vind alle recepten terug op mijn nieuwe site.
Ik zou het erg leuk vinden wanneer jullie willen laten weten wat je er van vindt.
Lees hier verder in een nieuwe  “over mij”

2 Comments

  1. Marijke de Louw

    Lieve Hedwig, wat een mooie ( moderne) website. En super overzichtelijk! Toch makkelijker zoeken nu.
    Chapeau. Je mag trots op jezelf zijn???

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.