Geroosterde zoete aardappels met sperziebonen, zwarte bonen, avocado en sriracha en feta

Dit is een heerlijk vegetarisch gerecht voor twee personen, makkelijk en snel klaar

Je hebt nodig;
600 gram zoete aardappels in stukjes met
200 gram sperziebonen in stukjes
Dit mengen met
2 tl paprikapoeder,
2 tl zeezout,
2 geperste tenen knoflook en
3 el olijfolie extra vergine.

Bereiding;
In oven in 25 minuten roosteren  op 220 graden, een blik zwarte bonen (310 gram) opwarmen. Schep de geroosterde zoete aardappelstukjes met sperziebonen door de bonen. Verdeel over twee borden.
Snijd een avocado in stukjes en doe dit samen met wat verbrokkelde feta over de borden. Lekker met srirachasaus

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.