En dan nu even technisch, maar ook over kookboek en tamtam

Ze zeggen wel eens wanneer je een nieuw huis gekocht hebt; Je moet er het eerste jaar je grootse vijand in laten wonen, en er daarna pas zelf in gaan zitten.
Ik moest daar aan denken, toen ik gisteren zeer tot mijn frustratie, met een niet goed werkende site zat. Dan was het weer goed, dan was ik weer uit de lucht, plots had ik weer een heel andere versie op mijn I-pad en mobiel. En jullie natuurlijk ook, schijnt bij nieuwe templates vaker voor te komen.
Door een heldere ingeving van de helpdesk, die het ook even niet meer wist, kon eerst het eerste probleem worden opgelost. Daarna moest de mobiele- en I-pad-versie nog worden hersteld wat gisteravond 22.00 pas gefikst was. Manlief vanuit Friesland als mijn helpdesk die mij naar de krochten van de instellingen leidde, waar ik met een druk op de knop van alle ellende af bleek te zijn.
Om even technisch te zijn, de cache is vaak het probleem bij nieuwe templates, zeg maar het nieuwe jasje van mijn recepten (en natuurlijk had ik die, ik wilde de nieuwste)
Ik moest dus op de ‘purge cache’ knop drukken (dit is nog eens wat anders dan over eten praten hè) en was eindelijk van alle ellende af.
Eerlijk gezegd had ik er behoorlijk stress van, ik had s’avonds niet eens trek in eten, en dat komt nooit voor, ook niet in het zeldzame geval dat ik ziek ben. Dat bij het delen van mijn website op Facebook hardnekkig de sobanoodles van Rens Kroes mee liften, is iets wat ik weer met Facebook moet zien op te lossen. Die sobanoodles had ik als testje even geplaatst en weer meteen verwijderd, maar Rens Kroes blijkt een pakkertje te zijn.  Mijn moeder zei, “wat een werk en gedoe, en je wordt er niet eens voor betaald”, en dat is waar, ik verdien er geen rooie cent mee.
Het is een en al passie, misschien dat ik ooit nog word “ontdekt” :-)) er wordt wel eens gevraagd wanneer mijn eerste kookboek uitkomt, wie weet dat ik dat ooit doe.
De tamtam doet ook veel, ik zou zeggen, schreeuwen jullie eens van de daken dat ik zulke lekkere dingen maak, en net een mooie site heb ?
Hoe meer zielen hoe meer vreugd zou ik zo zeggen, van wat meer klandizie word ik erg blij !!

4 Comments

 1. Hoi Hedwig,

  Veel succes met je nieuwe site!
  Ziet er mooi uit, en super dat je ook je recepten hebt meegenomen.
  Complimenten, iemand die zo gedreven is verdient van mij sowieso de hoofdprijs! Lieve groet.
  Ps Net een app aan je gestuurd

 2. Hoi Hedwig,, gefeliciteerd met je mooie site.
  Ga zo door, zonde als je zou stoppen met deze lekkere recepten.
  Alles ziet er zo mooi en kleurig uit, geweldig.
  Gr. Marijke.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.