Beter willen worden in wat je het liefste doet

Beter willen worden in wat je het liefste doet, eigenlijk gaat dat vanzelf, oefening baart immers kunst.
Voor het overzetten van mijn site moet ik ver terug in de tijd, en wel zo ver dat ik recepten en artikelen van jaren geleden onder ogen kom. Met kromme tenen kijk ik naar de vele hoofdletters, leestekens en onnodige bijvoeglijke naamwoorden en slordigheden in deze artikelen.
(Ik zal ze op de huidige site niet meer aanpassen, dat is allemaal teveel extra werk, wel zullen ze aangepast op mijn nieuwe blog verschijnen) Het fántastische, súperlekkere, en méga-gezond-taalgebruik-tijdperk is nu voorbij. Dat ben ik niet meer, al sluipt er nog steeds af en toe een overdrijvinkje tussendoor.
Er zit nu iemand met andere ogen naar te kijken, iemand die gegroeid is in wat ze doet (en ik blijf leren).
Een welkome criticus is naar binnen geslopen. (mede dankzij het schrijven voor Vegatopia, zij hebben het schrijven van goede foutloze artikelen hoog in het vaandel staan)
Regelmatig heb ik mijn artikelen teruggestuurd gekregen omdat ze de toets der kritiek niet konden weerstaan. Ik ben ze tot op de dag van vandaag dankbaar voor hun opbouwende feedback.
Hoe vaak overkwam het me niet, dat ik, na het plaatsen van een blog of artikel meerdere keren uit de bank stoof omdat ik een zin niet goed vond lopen of fouten in de tekst ontdekte. Het zal de oplettende lezer regelmatig zijn opgevallen, dat een blog wel vier keer in een etmaal aangepast kon zijn. Deels door haast, deels blinde vlek. In mijn beginperiode speelde de haast-factor een nog grotere rol, waarin ik te weinig nam mijn artikelen kritisch te bekijken.
Jullie snappen, er valt veel aan te passen dezer dagen.

De het-is-zo-gezond-voor-je-aanvullingen gaan verdwijnen, geen betweterige toevoegingen meer.
“Voedingswetenswaardigheden” zal daarom geen deel meer uit gaan maken van de blog, al is dat op facebook niet meer te veranderen. (Lastpakken ;-))
Graag wil ik meer persoonlijke blogs gaan schrijven, ik wil me daarin niet meer alleen beperken tot voeding-gerelateerde onderwerpen. Ik schrijf nu eenmaal liever dan dat ik praat.
Maar er zullen vooral ook heel veel nieuwe recepten verschijnen, ik heb er buitengewoon veel zin in.

Ik wil jullie graag bedanken voor het lezen, en volgen van mijn site, sommigen zijn er al bij vanaf mijn beginperiode.
Over enkele weken hoop ik jullie mee te mogen nemen naar, “Hedwig’s recepten @cetera”

Liefs van mij

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.