Aardbeienbonbons met pure chocolade en catuccinoi-kruim

Aardbeienbonbons, hoe leuk, en vooral, hoe lekker is dat !! Ik doopte ze in gesmolten pure chocolade en daarna in koekkruim van cantuccini koekjes
Het is zaak de aardbeien ná afkoeling in de koelkast,  er met beleid af te halen en over te doen op een ander bord.
Ik heb ze er letterlijk van af moeten beitelen, maar lekker zijn ze !!

Nodig voor ongeveer 20 stuks
20/24 mooie stevige zoete aardbeien
100 gram pure chocolade (ik gebruikte met 70 % cacao gehalte)
100 gram cantuccini koekjes fijn gemalen

 

bereiding: was de aardbeien en dep ze droog met keukenrol. Smelt de chocolade au bain marie in een bakje op een pannetje met zachtjes kokend water (zie foto)
Laat de kroontjes aan de aardbeien en doop ze met behulp van een vorkje in de gesmolten chocolade en haal daarna door het koekkruim. Leg op een bord (niet op keukenrol, je wilt straks geen papier eten) en laat opstijven in de koelkast.

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.